Overslaan en naar de inhoud gaan

Je functie

Home Marjorie biedt woonondersteuning voor 27 mensen, voornamelijk met de ziekte van Huntington (zvH), een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of een andere (neuro)degeneratieve aandoening. Daarnaast bieden we dagopvang, tijdelijk verblijf en thuisbegeleiding aan een 10-tal cliënten met de zvH  of een NAH.

De zvH is een erfelijke degeneratieve hersenaandoening die leidt tot lichamelijke, cognitieve en psychische problemen. De bewoners met een NAH hebben een aanverwante zorgvraag. Je werkt in een woning waar bewoners verblijven die veel behoefte hebben aan ondersteuning bij ADL.

Home Marjorie is gastvrij : de samenwerking met de familie en vrienden van de cliënten is warm en professioneel.

Je profiel

  • Je bent emancipatorisch ingesteld en bent bereid je te verdiepen in de specifieke problematiek van de zvH en NAH. Je hebt zin in assistentie bij verzorgend werk en huishoudelijke taken.
  • We geven de voorkeur aan studenten orthopedagogie - verpleegkunde - paramedische beroepen.
  • Vereiste studies: Minstens het eerste jaar van je opleiding graduaat of professionele bachelor met succes hebben afgerond.

Ons aanbod

  • Het betreft een studentenjob, contract van bepaalde duur voor minstens 1 week in de periode van 1 juli tot 30 september 2024.
  • Tijdregeling: wisselende diensten tussen 7u30 en 21u00.
  • Tewerkstelling in een aangename, kleinschalige voorziening die staat voor kwaliteitsvolle ondersteuning van een heel specifieke groep bewoners. Home Marjorie heeft een aangepaste accommodatie waar je creatief en ergonomisch kan werken. Waar je ook de kans krijgt om te groeien in je job.
  • We verlonen je volgens de geldende barema's (PC 319).

Meer weten of solliciteren?

Neem voor meer info contact op met Bart Corthals via bart.corthals [at] emmaus.be of met Kim Bogaerts via kim.bogaerts [at] emmaus.be of 015/25 85 81.

Mail je motivatiebrief met cv voor 9 juni 2024 naar bart.corthals [at] emmaus.be of kim.bogaerts [at] emmaus.be