Overslaan en naar de inhoud gaan

In Home Marjorie werk je met een 35-tal collega's in een kleinschalige voorziening. Zorg op maat kunnen we enkel realiseren wanneer we samen de handen uit de mouwen willen steken. Samen werken is dan ook van groot belang in onze organisatie.  Deze multidisciplinaire samenwerking is de kern van de dienstverlening. 

Werken in Home Marjorie

De zorg en begeleiding van de individuele bewoner komt uiteraard op de eerste plaats.    Tijdens de wekelijkse teamvergadering bespreken we de verschillende aspecten van de ondersteuning.  We passen de ondersteuningsplannen aan,  in functie van de voortdurend wijzigende zorgvraag.  Inventiviteit en creativiteit zijn noodzakelijk in dit intens proces.

Loopbaanbegeleiding

Werken aan een goede dienstverlening is niet mogelijk zonder geëngageerde en goed opgeleide medewerkers. Zevenbergen wil een goed evenwicht houden tussen de belangen van de cliënt, de medewerker en de organisatie.  We streven naar een omgeving waar je als medewerkers gewaardeerd en gesteund voelt in je job.  

Competenties en talenten

We zetten volop in op competenties en talenten.  Competenties zijn de dingen die je moet ‘kennen’, ‘kunnen’ en ‘zijn’ . Maar, talent en bezieling voegt daar iets aan toe: dat wat je als medewerker echt graag doet en waar je warm voor loopt. Het  vertrekpunt is jouw persoonlijke beleving van wie je bent en wilt worden. De competenties en talenten zijn een leidraad bij selectie, vorming en loopbaanbegeleiding.

Vorming

Home Marjorie voorziet in een aangepast vormings-, trainings- en opleidingsaanbod voor alle medewerkers.  De basisdoelstellingen zijn onze leidraad.  Daarnaast is er plaats voor de persoonlijke ontplooiing van de medewerker.  Regelmatig peilen we naar hun opleidingsbehoeftes.

Voordelen

Home Marjorie is een afdeling van dvc Zevenbergen en maakt deel uit van de vzw Emmaüs.
Vzw Emmaüs biedt gezondheids- en welzijnszorg aan. Ruim 6000 medewerkers  staan klaar in een netwerk van meer dan 20 voorzieningen in de provincies Antwerpen en Brabant. Werken in een grote organisatie zoals vzw Emmaüs biedt een aantal bijkomende voordelen :

  • extra vakantiedagen
  • premies bij huwelijk, geboorte,…
  • aankoopvoordelen in heel wat grote winkels en bedrijven via je Emmaüs kortingskaart
  • fietsvergoeding vanaf de eerste kilometer
  • woon/werkverkeer met de trein is gratis